אכיפת הסכם שכירות וקבלת פיצוי של למעלה מ-16,000 ₪ למרות שלא התגוררו כלל בנכס

תיק שהסתיים בהצלחה לאחרונה במשרדנו במסגרתו הצלחנו לאכוף הסכם שכירות למרות שהשוכרת לא התגוררה מעולם בנכס. 

הסיטואציה כפי שתפורט בהמשך מדגישה את החשיבות לעריכת הסכם שכירות באמצעות עורך דין העוסק בתחום המסחרי למניעת סכסוכים בין משכיר לשוכר תוך התחקות אחר רצון הצדדים גם כאשר לא תמיד ניתן יהיה לצפות את האירועים שעתידים להתרחש בעתיד.

בשנים האחרונות אנחנו צופים בחשש באירועים מטלטלים שמשנים סדרי עולם כמו מגיפת הקורונה והתחממות הגלובלית שמביאים לעיתים קרובות לסכסוכים משפטיים שבמועד כריתת החוזה לא צפינו אותם.

חוק החוזים וחוק החוזים תרופות לא תמיד נותנים את הפתרונות המשפטיים אבל, באמצעות ייעוץ משפטי ענייני ניתן לייצור כלים ותוכן בחוזים ולהתאימם לסיטואציות דומות או עתידיות גם כאלו שלא ייחלנו להם ו/או לא ידענו שהן קיימות.

במקרה המתואר לעיל, עם קבלת התיק לטיפול משרדנו הגשנו את ההמחאות שניתנו עבור השכירות, להוצאה לפועל וניהלנו נגד השוכרת הליכים שונים לרבות התנגדות לביצוע ההמחאות, שאוחדו בבית המשפט העליון והועברו למחוז השיפוט של מרשנו. כמו כן, עלה בידנו להתלות תביעה נוספת שהגישה השוכרת בבית משפט במחוז אחר ובסופו של יום לאחר דיון הוכחות וסיכומים בע”פ קיבל בית המשפט את מלוא טענותינו, דחה את טענות השוכרת וחייבה לשלם פיצויים ושכר טרחת עורך דין.

קבעו איתנו פגישת ייעוץ
ללא התחייבות​

דילוג לתוכן